بالابر هیدرولیکی
بالابر هیدرولیکی یکی از انواع بالابر می باشد که با توجه به داشتن مکانیزم هیدرولیکی در حرکت دارای ضریب امنیتی بالایی بوده و یکی از پر فروش ترین انواع بالابر در دنیا می باشد. در بالابرهای هیدرولیکی از نیروی هیدرولیک استفاده می شود، بالابر هیدرولیک را برای انتقال قدرت از جریان سیال پر فشار در لوله ها استفاده می کند. علت طراحی ساده سیستم بالابر هیدرولیک ، استفاده کم از اجزای محرک است که همین طراحی ساده باعث افزایش راندمان بالابر شده است. از مزیت های استفاده بالابر های هیدرولیکی می توان به به صرفه بودن از نظر هزینه، درصد خرابی پایین قطعات و اشغال کم فضا، نیاز نداشتن به ساخت موتور خانه اشاره کرد. انواع بالابر هیدرولیک شامل: بالابر هیدرولیکی ویلچر ، بالابر هیدرولیکی صنعتی، بالابر مغازه ، بالابر فروشگاه ، بالابر خانگی ، بالابر هیدرولیکی انبار اشاره کرد. از بالابر هیدرولیک نه تنها برای جابه جایی وسیله ها بلکه برای جابه جایی افراد در مراکز صنعتی و فروشگاها و مغازه ها حتی در منزل نیز استفاده می شود.
اخیراً آسانسورها و بالابرهای هیدرولیکی نیز جای خود را در بین کاربران خانگی باز کردهاند. در اروپا بیش از ۷۰ درصد از آسانسورهای زیر ۵ طبقه هیدرولیک استفاده میشوند که از محاسن این نوع آسانسورها میتوان به نرمی حرکت در استارت اولیه؛ خرابی و استهلاک بسیار کم؛ سهولت در عیبیابی و تعمیر؛ ایجاد آسانسورهای زیبا و شیشهای به دلیل حذف کادر وزنه و سیم بکسل؛ احتیاج به سازه سبک؛ عدم نیاز به موتورخانه در پشت بام؛ ایجاد آسانسورهای باربر و سنگین با تناژ بالا و زیبایی بام خانه و همچنین تراز شدن دقیق آن در طبقات اشاره نمود اما از محدودیتهای استفاده از این نوع آسانسورها میتوان به محدودیت در ارتفاع و کندی نسبی سرعت آنها و تنها قرارگیری در چاهک را اشاره کرد. (البته امروزه با استفاده از درایو و سیستم خنککننده میتوان به سرعت ۱ متر به صورت معمول دست یافت. آسانسورهای هیدرولیک با موتور الکتریکی و پمپ فشار روغن و جک هیدرولیک کار میکنند.
در آسانسورهای هیدرولیک به خاطر اینکه کادر وزنه وجود ندارد و سیستم جک هیدرولیکی باید تمامی کابین و مسافران را جابهجا کند نیاز به موتورهای قوی تری هست. در این آسانسورها یک موتور سه فاز غوطه ور در روغن به همراه یک شیرالکتریکی مخصوص که اصطلاحاً پاور یونیت نامیده میشوند وظیفه تأمین فشار روغن برای جک هیدرولیک را داراست. برای راهاندازی موتور به خاطر وجود موتورهای قوی تر در صورت استفاده از درایو یا سافت استارتر نیاز به هزینه بسیار بالاتری است پس لذا معمولاً برای شروع به کار موتور پمپ هیدرولیک از سیستم رایج ستاره - مثلث استفاده میشود. اما این موتور و فشار تنها در حرکت به سمت بالا مورد نیاز است و برای حرکت کابین به سمت پایین نیازی به روشن کردن موتور و مصرف توان نیست و تنها با باز کردن یک شیر و خالی کردن روغن جک کابین به آرامی به سمت پایین حرکت میکند. به عبارت دیگر یک سیستم هیدرولیک تنها در نیمی از مسافت حرکتی خود (تنها به سمت بالا) خود توان قابل ملاحظهای مصرف میکند و در نیمه دیگر (تنها به سمت پایین) از نیروی گرانش استفاده میکند و این موضوع مصرف برق بالاتر آن نسبت به آسانسورهای دوسرعته را منتفی میکند.
آسانسورهای هیدرولیک، تنها برای حمل مسافر کاربرد نداشته و برای بالابری بارهای سنگین نیز کاربرد به سزایی دارد. انواع آسانسورهای حمل بار شامل آسانسور خودروبر قیچی، آسانسور خودروبر، و بالابر کارگاهی را شامل میشود که عموما از نیروی هیدرولیک برای بالابری استفاده میشود. هم چنین، آسانسورهای هیدرولیک مناسبترین وسیله برای پارکینگهای نیمه مکانیزه بهشمار میرود و از بالابرهای هیدرولیک در پارکینگهای تمام مکانیزه استفاده میشود، که در این صورت، وظیفه جابجایی خودرو در راستای عمودی را به عهده دارد.
نحوه کار بالابر هیدرولیکی
نحوه کار بالابر به این شیوه است که با روشن شدن موتور، بالابر به سمت بالا حرکت می کند اما در صورتی که شیر برقی روشن شود بالابر به سمت پایین حرکت می کند. زمانی که بالابر به سمت بالا حرکت می کند موتور شروع به چرخش می کند و پمپ هیدرولیک را به چرخش در می آورد و روغن داخل مخزن را به سمت جک هیدرولیک انتقال می دهد تا پمپاژ صورت گیرد در این لحظه است که بالابر شروع به حرکت می کند و به سمت بالا می رود و زمانی که بالابر به سمت پایین حرکت می کند، در صورتی که برق وارد بالابر شود، شیر برقی اجازه تخلیه روغن را به تانک می دهد. دلیل انعطاف پذیر بودن بالابر هیدرولیک استفاده از شلنگ های قابل انعطاف است.
کاربردهای بالابر هیدرولیکی
بالابر هیدرولیکی به دو دسته کلی تقسیم می شوند، بالابر های نفر بر و بالابرهای باربر. بالابر هیدرولیکی در کارخانه ها، فروشگاه ها، مغازه ها، انبار ها، ساختمان های مسکونی و تجاری کاربرد دارد.
✔️ برای حمل کالاها و بارها در فروشگاه ها مناسب است
✔️ به حداقل فضا ناز دارد، عمق چاله و اورهد
✔️ برای حمل نفر در منازل مناسب است
✔️ با برق تک فاز و ۳ فاز اجرا می شود
✔️ میزان تخریب بسیار کم
✔️ سرویس و نگهداری در حد کم
✔️ قیمت پایین تعمیرات
دلایل برتری بالابر هیدرولیک به نسبت دیگر بالابر ها
✔️ انعطاف پذیری بالا
✔️ امنیت بالا و ضریب اطمینان
✔️ در حین انتقال قابلیت افزایش نیرو و قدرت
✔️ امنیت بالا
✔️ طراحی ساده
✔️ دقت کنترل
✔️ نصب راحت بالابر هیدرولیک
✔️ قیمت مناسب
✔️بالابر هیدرولیک در کمترین زمان ساخته و راه اندازی می شود.
تلفن تماس ومشاوره : 09180884143
کلیه حقوق این سایت مربوط به آسانسور اراک پیشرو نوین می باشد.